OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0 Kč

AAA Solar - solární ohřev vody a fotovoltaika

Střecha je vynikající zdroj energie pro Váš dům. Využijte energii ze slunce, která je a bude vždy ZDARMA.

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je AAA Solar s.r.o., ič: 28764137 se sídlem Bolehošťská Lhota 36, 517 31 Bolehošť (dále jen: "správce").
  • II. Kontaktní údaje správce jsou
    • adresa: Bolehošťská Lhota 36, 517 31 Bolehošť
    • e-mail: info@aaasolar.cz
    • telefon: +420 605 012 013
  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě

2. Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • II. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu, jehož cílem je plnění smlouvy.
  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  • V. Účelem zpracování osobních údajů je
    • • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje
    • • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů
    • • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 3 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže

4. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby: 
  • Česká pošta, s.p. (doručovací služba)
    • • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • ZONER software, a.s.
    • • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace).
  • Google Analytics (analýza webových stránek)
    • • zajišťující marketingové služby
  • S-Power Energies, s.r.o. (montážní a dodavatelská firma)
    • • zajišťuje dodávky a montáže fotovoltaických elektráren a služby s tím spojené
  • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

5. Vaše práva

  • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

6. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

7. Závěrečná ustanovení

  • I. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • II. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • III. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 3.3.2020

Solární trubicové kolektory a fotovoltaika

SOLÁRNÍ trubicové kolektory A FOTOVOLTAIKA

Moderní ekologické zdroje energie

Trubicové kolektory

Solární trubicové kolektory

Vakuové trubicové solární kolektory jsou v naší zemi velmi oblíbené a mohou Vám ušetřit 55 – 75 % nákladů spojených s přípravou teplé užitkové. Velkou předností je také minimalizace zpětně vyzařovaného tepla.

Trubicové kolektory

Fotovoltaika

Fotovoltaické elektrárny 

Získejte spolehlivý zdroj elektřiny a ušetřete peníze za energii. Pořiďte si vlastní fotovoltaickou elektrárnu od profesionálů na klíč se státní dotací. Garantujeme Vám získání dotace Nová zelená úsporám.

Fotovoltaika

Bateriové úložiště

Bateriové úložiště

Úložiště solární elektřiny, které využijete na místech s nestabilními rozvody, bez elektřiny nebo bez přístupu ke střídavému proudu. Dále jako ostrovní/hybridní systém pro velkou domácnost, firmu, turistickou oblast apod.

Bateriové úložiště

Ukázky různých typů instalací