OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0 Kč

AAA Solar - solární systémy

Střecha je vynikající zdroj energie pro Váš dům. Využijte energii ze slunce, která je a vždy bude ZDARMA.

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je AAA Solar s.r.o., ič: 28764137 se sídlem Bolehošťská Lhota 36, 517 31 Bolehošť (dále jen: "správce").
  • II. Kontaktní údaje správce jsou
    • adresa: Bolehošťská Lhota 36, 517 31 Bolehošť
    • e-mail: info@aaasolar.cz
    • telefon: +420 605 012 013
  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě

2. Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • II. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu, jehož cílem je plnění smlouvy.
  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  • V. Účelem zpracování osobních údajů je
    • • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje
    • • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů
    • • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 3 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže

4. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby: 
  • Česká pošta, s.p. (doručovací služba)
    • • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • ZONER software, a.s.
    • • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace).
  • Google Analytics (analýza webových stránek)
    • • zajišťující marketingové služby
  • S-Power Energies, s.r.o. (montážní a dodavatelská firma)
    • • zajišťuje dodávky a montáže fotovoltaických elektráren a služby s tím spojené
  • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

5. Vaše práva

  • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

6. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

7. Závěrečná ustanovení

  • I. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • II. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • III. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 3.3.2020

Ukázky různých typů instalací vakuových solárních kolektorů

TOP produkty

Solární regulace SR208C

Solární regulace pro řízení solárního systému s jedním kolektorovým polem a jedním zásobníkem. 

skladem

Solární regulace SR208C
Cena:
3 390 Kč s DPH

Do košíku

-15%

Solární vakuový trubicový kolektor AUDARY ADL58/1800-18

Solární kolektor na ohřev vody a přitápění značky AUDARY jsou vysoce účinné …

skladem

Solární vakuový trubicový kolektor AUDARY ADL58/1800-18
Cena:
14 990 Kč s DPH
12 742 Kč s DPH

Do košíku

-45%

Čerpadlová skupina TacoSol Circ ZR HE

Tacosol Circ ZR 4-16l / min, 15-85 Grundfos HE

skladem

Čerpadlová skupina TacoSol Circ ZR HE
Cena:
9 990 Kč s DPH
5 495 Kč s DPH

Do košíku